Una passione...
Itaalia kirega Eesti piimast!
Kirg hea toidu vastu vastu on itaallastel veres, mina ei ole erand. Kirest heade juustude vastu sündis soov neid ise valmistada.
Juustude maailm on põnev ja maagiline täpselt nagu nende valmistaminegi. Hea juustu tegemiseks ei piisa ainult kvaliteetsest piimast - vaja on ka kirge, armastust ning omajagu kannatlikkust.
Olen ringi reisinud Itaalias, Prantsusmaal ning Hispaanias avastades ja õppides maailma parimate juustude tootmise saladusi.
Eestlastele tahaksin siiski peamiselt tutvustada oma kodumaa, Itaalia, maitseid.
Esimesed Viinamärdi talu meiereis valminud itaaliapärased pehmed juustud olid Burrata, Straccatella ja Mozzarella, mis on käsitisi valmisatud kohalikust farmist pärit puhtast ja naturaalsest lehmapiimast.
Esimesed Viinamärdi talu meiereis valminud itaaliapärased pehmed juustud olid Burrata, Straccatella ja Mozzarella, mis on käsitisi valmisatud kohalikust farmist pärit puhtast ja naturaalsest lehmapiimast.
Pecorino tähendab itaalia keeles lambajuustu. Meie lambajuustu nimeks on Pecorello ja valmistame oma meiereis, oma talu lammaste piimast!